Bienala Internaţională de Artă Decorativă - 2009, Ediţia I

Data: 10 Oct, 2009 / Categoria: arhiva-proiectelor / Vizualizari: 3376 / Comentarii: 4Bienala Internaţională de Artă Decorativă – 2009, Ediţia Iexpoziţie reprezentativă
perioada: 2009, Decembrie 24 - 14 Ianuarie, 2010
organizatori: Uniunea Artiştilor Plastici din RM
Ministerul Culturii şi Turismului al Republicii Moldova
locaţie: Centrul Expoziţional Constantin Brâncuşi
vernisaj: 24 Decembrie 2009, ora 15:00

masă rotundă
locaţie: Centrul Expoziţional Constantin Brâncuşi
deschiderea: 11 Ianuarie 2010, ora 14:00


Regulament Text-catalog
Regulation (english) Text-catalog (english)
Comentarii: 44. Gans | 5 Jan 2010 - 23:37
Draga Administratie! Daca o faceti pe democratii si civilizatii, si ati plasat rubrica <Comentarii> atunci primitile: asa placute sau mai putin placute dar cenzurate, daca nu, atunci fiti asa cum sunteti. Pe fonul la o expozitie frumoasa transformati discutia intrun "Bazar". 2 comentarii - 2 replici. Dar pentru a urmari IPurile si mai ales a le afisa ,multa minte ne trebuie. Aici se contureaza o tendinta KGBsta. Daca amem dreptul si posibilitatea sa folosim pseudonim atunci il folosim.
La multi Ani!
Admin:
Multstimate Dle Gans,
noi nu o facem pe KGB-biștii și nu umblam cu minciunica. Toți suntem buni numai de a arata cu degețelul în ciuda indifirenței.
În privința propunerii Dstra, - imagini sunt plasate cînd le avem la dispoziție și de importanță deosebită (adică, premiate, nominalizate, etc...). Toate știrile/proiectele care sunt plasate aici, rămîn pe viață, din care cauză, nu ne putem permite să plasăm volum fără limite (avem găzdare cu volum limitat), ori imagini selectate (apare discuția discriminării). Rog să nu transformați discuția noastră într-un "bazar" - precum ați întitulat-o. Dacă aveți replici la adresa administrației, solicit să scrieți webmaster-ului. Eu sunt nevoit s-o fac aici, deoarece pe lînga numele Dstra anonim nu există nici adresa de contact. Publicarea IP-ului nu este o încălcare de lege și nu crează probleme de gen personal (mai ales în cazul numelui anonim fără adresă de contact). Poftim la expoziție!


3. Gans | 4 Jan 2010 - 22:58
Mersi mult lui "Sorin cel harnic" pentru sfat. Nu vreau sa intru in detalii dar sunt acum la o distanta mare si nu am posibilitate sa vin, in plus stiu ca sunt foarte multi cu diferite probleme si situatii de acest fel.Cred ca pentru asta exista internetul, sa ne apropie virtual.
Admin:
Multstimate Dle Gans,
nuștiu cât de departe Va aflați, dar IP-ul Dstra indică următoarele date:
Hostname: host-static-92-115-191-62.moldtelecom.md (la momentul comentariului 1)
Hostname: host-static-92-115-191-12.moldtelecom.md (la momentul comentariului 2)
ISP: Euro Fiber SRL
Organization: JSC MOLDTELECOM SA
Chisinau.

Ca să nu ne cufundăm în detalii, aș propune să ne limităm la propuneri teoretice sub unele pseudonime lipsite de sens și/ori adresă pt răspuns.
La Mulți Ani!


2. | 28 Dec 2009 - 14:11
Daca doriti sa vedeti lucrarile, mai bine vedetile pe viu cit mai este posibil, dar propunerea Dstra se potriveste pentru cei lenosi.


1. gans | 28 Dec 2009 - 13:16
Putem presupune ca expozitia este frumoasa.Dar puneti si niste imagini unde se vad lucrarile ca de fetsele acestea suntem satui. Face impresia ca ati luat imaginile din albumul de familie a lui Braga.

Adauga comentariuIntroduceţi codul de control
Security Image   

  • Să se refere doar la articolul la care postează
  • Să se abţină de la atacuri off topic la adresa autorilor
  • Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile cu limbaj neadecvat sau obscen!
  • Autorul comentariului este singurul responsabil (juridic) pentru conţinutul acestuia